Fijn! Kadobonnen

Ontspanning op maat, 'n origineel kado!

Zoek je een leuk en waardevol kado? Geef eens een feestelijk verpakte kadobon voor een massage of een cursus van Fijn!

"Vanaf half december ga ik stoppen met het masseren in mijn praktijk in Nijmegen en gaat Fijn! verder met online cursussen Baby, Dreumes, Peuter en Kindermassage. Erg leuk om iemand kado te doen!

Ik ga met mijn vriend Alex en onze jonge tweeling een reis maken, een nieuwe levenstijl uitproberen. Wil je daar meer over weten? Lees verder op Expedition Family Happiness.

Op dit moment is er geen plek meer bij Fijn! Wellicht komen er tussen 5 en 16 december nog plekjes vrij, dat zie je dan bij het Inschrijfformulier. Mocht er een plekje bij zitten voor diegene die je een kadobon wilt geven, dan kan ik je daarvoor een kadobon toesturen. Op de kadobon staat dan de datum en tijd van de afspraak voor de massage."
Bedankt voor je begrip! Inge


Op zoek naar een groter kado? Denk eens een relaxte vakantie in Finca Fijn! ons fantastische vakantiehuis voor families met (jonge) kids in Andalusiƫ in Zuid Spanje!


Extra Fijn!
Koop er voor €1,25 een leuke Kaart van Fijn! bij! Op de achterkant kun je zelf je persoonlijke tekst kwijt. De kadobon en de kaart worden samen naar jou of de ontvanger van de kadobon verstuurd. In dat laatste geval kun je de tekst die je op het kaartje wil hebben even doormailen en dan komt het goed!