Inschrijfformulier

Wil je een afspraak maken voor een massage of een arrangement? Heb je een kadobon gekregen? Wil je mee doen aan een van de cursussen? Dat kan via onderstaand formulier!

 • Waarom een inschrijfformulier?
  Fijn! is 'n eenmanspraktijk en daardoor vaak lastig telefonisch te bereiken. Om dat op te lossen heeft Fijn! onderstaand inschrijfformulier voor je gemaakt, daarmee maak je makkelijk en snel een afspraak! Fijn! gebruikt je gegevens alleen voor haar eigen administratie, ze worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt.

 • Vervolg afspraak maken?
  Ben je al eens bij Fijn! geweest en wil je een nieuwe afspraak maken? Dat gaat het makkelijkst en snelst door 'n mailtje te sturen naar info@fijnontspanning.nl.

 • Openingstijden Fijn!
  "Vanaf half December ga ik stoppen met het masseren in mijn praktijk in Nijmegen en gaat Fijn! verder met online cursussen Baby, Dreumes, Peuter en Kindermassage. Ik ga met mijn vriend Alex en onze jonge tweeling een reis maken, een nieuwe levenstijl uitproberen. Wil je daar meer over weten? Lees verder op Expedition Family Happiness. Op dit moment zijn alle plekjes in November vol, wellicht komen er in December (tot 16 december) nog een paar plekjes bij, dat zie je dan hieronder bij de actuele mogelijkheden! Bedankt voor je begrip!" Groetjes Inge


 • Actuele mogelijkheden November & Eerst Helft December 2017
  November/December is op dit moment volgeboekt.
  Wanneer er plekjes vrijkomen tussen 6 en 16 December dan zie je dat hier!
  Tussen 19 nov en 2 dec is de praktijk gesloten, dan zijn we druk aan het klussen bij Finca Fijn! De Finca wordt nog mooier!

  Ik werk op: Woensdagochtend, Vrijdag en Zaterdagochtend
  Woensdag/Zaterdag om 9.00, 10.30 en 12.00 uur
  Vrijdag om 9.30, 11.00, 13.15, 14.45 en 16.15 uur
  Tijden kunnen iets afwijken, Fijn! is gesloten op ma, di, do en zon.

  Cursus:
  Ik geef geen cursussen Baby/kindermassage meer in de praktijk, maar ben volop bezig met 4 gloednieuwe online cursussen! Binnenkort volgt meer info over deze leerzame en leuke cursussen!


 • Denk ook eens een relaxte vakantie in Finca Fijn!, ons fantastische vakantiehuis voor gezinnen met (jonge) kids in AndalusiĆ« in Zuid Spanje!

 • Alvast bedankt voor het invullen van het formulier!

  Klik hier om het formulier in te kunnen vullen


  Hier vind je de Algemene Voorwaarden

  Na je inschrijving voor een massage ontvang je een e-mail met daarin een bevestiging of een voorstel voor een andere datum/tijd, mocht jouw voorkeursdatum/tijd niet mogelijk zijn. Fijn! heeft geen pinautomaat. Een massage kun je achteraf via de bank of contant in de praktijk betalen.

  Na je inschrijving voor een cursus ontvang je een e-mail ter bevestiging. Later ontvang je, ook per e-mail, de factuur en wat extra informatie over de cursus.

  Voor alle informatie over Fijn!, kijk bij: Fijn om te weten!