Fijn! Arrangementen

Een massage is natuurlijk al heel fijn, maar wat dacht je van een warm voetenbadje met geurende olie voorafgaand aan je massage? Of een heerlijke gelaatsmassage na afloop? Of zelfs allebei! Zo heb je echt even een moment voor jezelf en kun je extra ontspannen. Ook heel fijn en gezellig om te doen; een Verwenochtend/middag met een (zwangere) vriendin of zus. Ook leuk voor moeders met een tienerdochter. Kom samen ontspannen en genieten bij Fijn!

Alle arrangementen zijn inclusief een Verwenmassage; je kunt daarbij kiezen voor een Ontspanningsmassage, een Zwangerschapsmassage of een Mamamassage. Voordat je massage begint krijg je 'n heerlijke rugscrub en na de massage wordt je rug verwend met een voedende crème. Na afloop ontvang je een Fijn! kadootje!


Fijn & Gezellig!

Verwenochtend/middag met een vriendin of zus
Wat is er nou fijner dan samen met een (zwangere) vriendin, zus of (tiener)dochter ontspannen? Daarvoor heeft Fijn! het 'Fijn & Gezellig!' Arrangement ontwikkeld. Bij binnenkomst staan er 2 heerlijk geurende warme lavendel voetenbadjes voor jullie klaar. Het Dode Zee zout in het badje stimuleert de huidstofwisseling, de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen. Het maakt de huid van jullie voeten schoon, gezond en zacht. Onder het genot van een speciaal op jullie afgestemd kopje thee kunnen jullie samen even tot rust komen en bijkletsen. Daarna mag een van jullie naar de praktijkruimte komen voor een fijne verwenmassage, terwijl de ander lekker kan ontspannen met een van de vele tijdschriften van Fijn! of 'n zelf meegebracht boek en nog een lekker kopje thee. En dan andersom natuurlijk! Zo heb je samen 'n heerlijk ontspannen ochtend of middag!

Totale duur Fijn & Gezellig! arrangement Ochtend of middag van in totaal zo'n 2,5 uur
Kost: €57,50 p.p. (incl. voetenbadje, speciale thee & verwenmassage van 45 min)

Fijn & Relaxed!

Verwenmassage met ontspannend voetenbadje
Vaak ben je aan het begin van je massage nog druk in je hoofd, het duurt even om de dingen van de dag los te laten en echt te genieten van de massage. Wat zou het fijn zijn als je voor je massage al even tot rust kon komen! Dat kan bij Fijn! met het 'Fijn & Relaxed!' Arrangement. Met je voeten in 'n heerlijk warm en geurend badje en onder het genot van een speciaal op jou afgestemd kopje thee laat je de dag van je afstromen. Het Dode Zee zout in het badje stimuleert de huidstofwisseling, de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen. Het maakt de huid van je voeten schoon, gezond en zacht. Zo begin je ontspannen aan je verwenmassage en kun je er nog meer van genieten!

Totale duur Fijn & Relaxed! Arrangement: 90 min.
Kost: €65,- (incl. voetenbadje, speciale thee & verwenmassage van 60 min)


Fijn & Mooi!

Verwenmassage met heerlijke gelaatsmassage
Heb je na je massage ook wel eens het gevoel; dat mag nog wel langer duren! En; mijn gezicht hoort er ook nog bij! Dan is het 'Fijn & Mooi!' Arrangement er speciaal voor jou! Na de verwenmassage volgt een gelaatsmassage. Je gezicht wordt heerlijk zacht van de massage en de voedende crème. Nu ben je van top tot teen ontspannen en mooi!

Totale duur Fijn & Mooi! Arrangement: 105 min.
Kost: €80,- (incl. verwenmassage van 60 min & gelaatsmassage)


Fijn & Fantastisch!

Verwenmassage met voetenbadje & gelaatsmassage
Ben je echt even toe aan wat luxe en ontspanning? Wil je helemaal ontspannen van je voeten tot je kruin? Dan is het 'Fijn & Fantastisch!' Arrangement iets voor jou! Eerst even ontspannen met je voeten in een warm geurend badje en een speciaal kopje thee en dan krijg je een heerlijke massage. Tot slot wordt je gezicht gemasseerd en met een zeer voedende crème ingesmeerd. Na zo'n luxe behandeling voel je je fantastisch!

Totale duur Fijn & Fantastisch! Arrangement: 120 min.
Kost: €95,- (incl. voetenbadje, speciale thee, verwenmassage van 60 min & gelaatmassage)


Fijn om te weten: