Ontspanningsmassage Nijmegen

Het leven is vol en hectisch. Het is heerlijk en nuttig om regelmatig een moment van rust in te bouwen in je drukke schema, even helemaal niks. Dat kan bij Fijn! door middel van een Ontspanningsmassage!

De voordelen van een Ontspanningsmassage
De massage heeft effect op je lichaam én je geest. Je komt los van de dagelijkse stress, en je lichaam ervaart weer hoe het voelt om ontspannen te zijn. Na een ontspanningsmassage is je ademhaling dieper, zijn je spieren en pezen soepeler en is je lichaam beter doorbloed. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en er komt rust in je hoofd. Door de aanmaak van oxytocine, voel je je écht beter. Kortom, je voelt je weer fijn!

Praktische informatie
Een Ontspanningsmassage duurt een half of een heel uur. Bij een massage van een half uur komen je rug, nek en armen aan bod. In de massage van een uur wordt je hele achterzijde meegenomen. Dat geeft een extra gevoel van ontspanning. Je kunt bij deze massage kiezen uit verschillende heerlijk ruikende natuurzuivere oliën.

Fijn om te weten:

  • Bij Tarieven vind je de prijs van deze massage. Wil je een massage boeken? Dat kan via het Inschrijfformulier. Bij Contact vind je alles wat je wilt weten over Fijn!

  • Bij Zo fijn is Fijn! kun je zien wat vrouwen die je voor gingen van deze massage vonden!