Ontspanningsmassage Nijmegen

Wat leuk dat je op deze site terecht bent gekomen! Waarschijnlijk ben je op zoek naar een fijne massage (of zoek je een kado voor iemand die je een fijne massage wilt geven).

De afgelopen 7,5 jaar heb ik met heel veel plezier vele omntspanningsmassages gegeven in mijn Praktijk in Nijmegen-Oost. Sinds half December ben ik daarmee gestopt omdat ik op reis ga met mijn gezin. Dus helaas kun je op dit moment niet bij me terecht voor een massage. Wat ik erg jammer vind, ik had je heel graag geholpen!

Maar ik kan nog wel iets voor je doen! Ik ben namelijk bezig met het maken van 4 verschillende online cursus kindermassage. Deze cursussen heb ik ook jaren gegeven in mijn praktijk en nu heb ik al mijn ervaring gebundeld tot deze fijne cursussen. Super leuk om thuis te volgen met je baby of kind! Of om een iemand kado te doen!

Binnenkort vind je hier een link naar de nieuwe site (die bijna af is) en kun je daar alles lezen over de nieuwe cursussen. De vele voordelen, waarom het zo leuk en leerzaam is.

Oja vind je het leuk om ons te volgen op onze reis? Dat kan! www.expeditionfamilyhappiness.com