Massage voor Tieners Nijmegen

Als je op de middelbare school zit heb je een druk en vol leven. Er moet veel gestudeerd worden, maar daarnaast zit je natuurlijk ook niet stil! Je kunt dus best af en toe een moment van ontspanning gebruiken. Daarom heeft Fijn! voor tienermeiden een speciale massage ontwikkeld!

Voordelen van een Tienermassage
Massage heeft effect op je lichaam én je geest. Tijdens de massage kom je even los van alle dingen waar je 't druk mee hebt, en voel je weer hoe het is om ontspannen te zijn. Na de massage is je ademhaling dieper, zijn je spieren en pezen soepeler en is je lichaam beter doorbloed. De Tienermassage kan je helpen wanneer je last hebt van (examen)stress, hoofdpijn, wanneer je slecht slaapt of pijn hebt in je schouders en/of nek. Maar ook als je geen klachten hebt is de massage heel fijn en ontspannend!

Tienermassage mét scrub & maskertje
Fijn! heeft ook een uitgebreidere tienermassage! De massage eindigt dan met een scrub en maskertje. Na het schoonmaken van je gezichtshuid krijg je een zeer lichte srcub en daarna wordt er een maskertje aangebracht. Terwijl het masker zijn werk doet kun je nog even heerlijk nagenieten van je massage.

Praktische Informatie
Fijn! heeft deze wellness massage voor jou, als je tussen de circa 11 en 16 jaar bent. Ben je al wat ouder? Dan kun je ook kiezen voor een Ontspanningsmassage. Een Tienermassage duurt 45 min. In die tijd wordt je hele achterzijde gemasseerd. Een uitgebreide Tienermassage duurt 60 min.

Fijn om te weten:

  • Bij Tarieven vind je de prijs van deze massage. Wil je een massage boeken? Dat kan via het Inschrijfformulier. Bij Contact vind je alles wat je wilt weten over Fijn!