Mamamassage Nijmegen

Wat leuk dat je op deze site terecht bent gekomen! Waarschijnlijk ben je (net) moeder en op zoek naar een fijne massage (of zoek je een kado om een lieve mama mee te verwennen!).

De afgelopen 7,5 jaar heb ik met heel veel plezier vele mamamassages gegeven in mijn Praktijk in Nijmegen-Oost. Sinds half December ben ik daarmee gestopt omdat ik op reis ga met mijn gezin. Dus helaas kun je op dit moment niet bij me terecht voor een mamamassage. Wat ik erg jammer vind, ik had je heel graag geholpen!

Maar ik kan nog wel iets voor je doen! Ik ben namelijk bezig met het maken van een online cursus baby, dreumes, peuter en kindermassage. Deze cursussen heb ik ook jaren gegeven in mijn praktijk en nu heb ik al mijn ervaring gebundeld worden het fijne online cursusen. Een super leuke cursus om thuis te volgen met je kind! En wie weet let je kind welzo goed op dat jij een lekkere massage van je kind krijgt over een tijdje!

Binnenkort vind je hier een link naar de nieuwe site (die bijna af is) en kun je daar alles lezen over de cursussen. De vele voordelen, waarom het zo leuk en leerzaam is.
Een online cursus kindermassage is ook een super leuk kado!

Oja vind je het leuk om ons te volgen op onze reis? Dat kan! www.expeditionfamilyhappiness.com