Mamamassage Nijmegen

In je kraamtijd komt er veel op je af en je lichaam is nog niet helemaal de oude. Een Mamamassage mét rugscrub van Fijn! kan je helpen om je weer, letterlijk en figuurlijk, lekkerder in je vel te voelen. Ook moeders met oudere kinderen hebben behoefte aan rust en zijn dus van harte welkom om van deze verwenmassage te komen genieten!

De voordelen van een Mamamassage
Je lichaam heeft voor de zwangerschap en bevalling een flinke extra inspanning moeten leveren. Je spieren en pezen hebben het zwaar gehad. Massage helpt je om je spieren te ontspannen en spieren die je nu extra nodig hebt te versterken. Massage na je bevalling zorgt ervoor dat je lichaam sneller en vollediger herstelt en dat je makkelijker ontzwangerd. Het kan wel een jaar duren voordat je lichaam weer helemaal hersteld is. In dat jaar kun je last hebben van stemmingswisselingen, hoofdpijn en vermoeidheid. De Mamamassage helpt deze klachten te verminderen. Daarnaast geeft het je die broodnodige tijd voor jezelf, of je kind nu 6 weken of 6 jaar is!

Praktische informatie
Fijn! heeft een speciale massagetafel met 'n uitsparing, waarvan je gebruik kunt maken als je buik na je bevalling nog gevoelig is. Zo kun je heerlijk op je buik liggen! Ook heeft de tafel uitsparingen voor je borsten, erg prettig wanneer deze door je zwangerschap en/of het geven van borstvoeding gevoelig zijn.

De massagetafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten en ligt natuurlijk ook heerlijk voor moeders die alweer een tijdje geleden bevallen zijn!

De Mamamassage duurt een uur. Je krijgt eerst een heerlijke biologische rugscrub (lavendel of cocos) zodat alle dode huidcellen verwijderd zijn. Daarna ben je klaar voor de massage. Je mag zelf aangeven welke delen van je achterzijde je gemasseerd wilt hebben, waar jij het meeste behoefte aan hebt. Na afloop wordt je rug ingesmeerd met een heerlijke voedende crème. Je kunt zelf kiezen met welke natuurzuivere olie je gemasseerd wilt worden. Ben je pas net bevallen, dan wordt er gebruik gemaakt van olie die geschikt is voor je gevoelige huid.

De Mamamassage is er voor jonge moeders, vanaf 4 weken na de bevalling. Indien je een keizersnede hebt gehad, dan kun je na 6 weken genieten van een Mamamassage. Natuurlijk zijn ook alle andere moeders welkom!

Fijn om te weten:

  • Bij Tarieven vind je de prijs van deze massage. Wil je een massage boeken? Dat kan via het Inschrijfformulier. Bij Contact vind je alles wat je wilt weten over Fijn!