Cursus Kindermassage binnenkort Online! Nijmegen

Een massage brengt je lichaam tot rust en het is gezond. Het bloed stroomt beter door en je kunt je beter ontspannen en slapen. Dat geldt zeker ook voor kinderen! Daarom biedt Fijn! Kindermassage aan, zodat je kind zich kan ontspannen na al het harde werken en spelen én heerlijk kan slapen.

De voordelen van een Kindermassage
Kinderen die regelmatig gemasseerd worden kunnen beter leren, groeien en slapen. Zo blijkt uit de praktijk en uit wetenschappelijk onderzoek. Ook kunnen ze zich beter concentreren, beter samenwerken, beter spelen en communiceren en worden ze minder snel agressief. Gezonde aanraking is heel belangrijk voor kinderen en massage is een van de meest positieve vormen van aanraken die er is! Door op jonge leeftijd te beginnen met masseren, vergroot je het zelfbewustzijn je kind, het leert zijn/haar lichaam beter kennen en waarderen. Dit geeft zelfvertrouwen en daardoor voelt hij/zij zich bij zichzelf en bij anderen meer op 't gemak en beter gehecht. Je kind is meer in balans en zal makkelijker met spanning kunnen omgaan. Door de aanmaak van oxytocine (knuffelhormoon) tijdens de massage voelt je kind zich na afloop heerlijk ontspannen en fijn!

Praktische informatie
Fijn! biedt deze cursus cursus binnenkort online aan! Ik laat het je hier weten als de cursus af is en je aan de slag kunt om te leren hoe je je kind een fijne massage kunt geven!