Hotstonemassage Nijmegen

Een Hotstone massage is een relatief nieuwe vorm van massage in Europa, terwijl het al eeuwen oud is. Het geeft je een extra diepe ontspanning door de warme stenen. Kom nu bij Fijn! deze verwarmende massage uit proberen!

De voordelen van een Hotstonemassage
Een Hotstone massage ontspant op twee manieren. Door het masseren én door de warmte van de vulkanische basaltstenen. Deze stenen hebben een grote dichtheid en een hoog ijzer- en magnesiumgehalte. Hierdoor kunnen de stenen de warmte langer vasthouden en geven ze deze op een natuurlijke wijze aan je lichaam door. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Dit heeft als effect dat er niet alleen een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfstromen beter werken. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, organen gestimuleerd en het lichaam komt weer in balans. Blokkades in spierweefsel worden mede hierdoor makkelijker opgelost. Bovendien zal het lichaam meer gaan transpireren zodat ontgiften via de huid sneller gaat. Deze massage is geschikt bij spanningen, stress, spierproblemen, gewrichtsproblemen zoals reuma, artrose en fibromyalgie, spijsverteringsproblemen en slechte doorbloeding. Naast alle voordelen word je van een Hotstone massage heerlijk warm van binnen!

Praktische informatie
De temperatuur van de stenen ligt tussen de 40 en 45 graden Celsius. Eerst worden er een aantal stenen naast je gelegd, zodat je lichaam kan wennen aan de warmte. Daarna worden de heerlijk warme stenen op je rug gelegd. Terwijl de spieren van je rug diep verwarmd worden, wordt de achterkant van je benen met warme stenen gemasseerd. Na ongeveer een half uur wordt er gewisseld. Je kunt bij deze massage kiezen uit verschillende heerlijk ruikende natuurzuivere oliën.

Fijn om te weten:

  • Bij Tarieven vind je de prijs van deze massage. Wil je een massage boeken? Dat kan via het Inschrijfformulier. Bij Contact vind je alles wat je wilt weten over Fijn!

  • Bij Zo fijn is Fijn! kun je zien wat vrouwen die je voor gingen van deze massage vonden!