Gelaatsmassage Nijmegen

Even een momentje voor jezelf nodig? Hoofdpijn? Spanning in je nek? Een Gelaatsmassage van Fijn! biedt de uitkomst!

De voordelen van een Gelaatsmassage
Deze verfijnde massage maakt je gezicht heerlijk ontspannen en je gezichtshuid zacht. Je wordt gemasseerd met de vingers en de muizen van de hand, waardoor de druk licht blijft. Deze massage is speciaal afgestemd op de tere huid van je decolleté, je nek, je schouders en natuurlijk je gezicht. Een Gelaatsmassage zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert het afvoeren van afvalstoffen. Je eventuele hoofdpijn trekt weg en je voelt de spanning uit je voorhoofd glijden. Tijdens de massage wordt rekening gehouden met je huidtype.

Gelaatsmassage mét srcub en masker
Wil je jezelf extra verwennen? Neem dan eens een scrub en masker bij een Gelaatsmassage. Na het schoonmaken van de huid krijg je een lichte srcub en na de massage wordt er een masker aangebracht met wilde roos. Terwijl het masker zijn werk doet kun je nog even heerlijk nagenieten van de massage. Ondertussen worden je handen gemasseerd.

Praktische informatie
Alle Gelaatsmassages zijn inclusief handmassage met voedende massagecrème. Voor het masseren van het gezicht worden natuurlijke producten voor de gevoelige huid gebruikt. Een Gelaatsmassage duurt 30 minuten. Een Gelaatsmassage met scrub en masker duurt 45 minuten. Er wordt gewerkt met biologische scrubs en maskers. Ook de gezichtscrèmes zijn zuiver biologisch.

Fijn om te weten:

  • Bij Tarieven vind je de prijs van deze massage. Wil je een massage boeken? Dat kan via het Inschrijfformulier. Bij Contact vind je alles wat je wilt weten over Fijn!

  • Denk ook eens aan een combinatie met de heerlijk warme Infrarooddeken van Fijn!

  • Bij Zo fijn is Fijn! kun je zien wat vrouwen die je voor gingen van deze massage vonden!