Zo fijn is Fijn!

De afgelopen jaren heb ik heel veel lieve fijne klanten blij kunnen maken met een massage, cursus of les!

Cursus Babymassage
"De babymassagecursus was gezellig en in een fijne ruimte. Erg leuk om de cursus samen met andere ouders en baby's te doen in een rustig tempo, met genoeg tijd voor een kopje thee en ervaringen uitwisselen. Inge geeft een duidelijke instructie en de herhaling de les erna werkt goed. Maud en ik hebben van de cursus genoten."
Marlous en Maud

Cursus Babymassage
"Wat was het heerlijk om het weekend met z'n 3en zo te beginnen! Wij en onze dochter Janne hebben ontzettend genoten! Inge nam rustig alle tijd en hield rekening met ons alledrie. De sessies waren precies lang genoeg, Janne sliep na de massage uren (helemaal ontspannen..) en de informatie voor thuis is heel handig! Echt een aanrader!! "
Rolf, Hendrike en Janne

Cursus Babymassage
"Babymassage bij fijn is echt top! Echt een aanrader! "
Meike en Marijn

Cursus Babymassage
"Wat heb ik samen met mijn zoontje vier fijne ochtenden gehad! Inge nam alle tijd en rust om ons de technieken van babymassage te leren. Ook was er iedere keer tijd voor extra ontspanning met babyyoga-oefeningen. Mijn zoontje vond het allemaal reuze interessant. Behalve leerzaam, was het ook heel erg gezellig en fijn om met de andere mama's ervaringen uit te wisselen. "
Annemarie en Bruno

Cursus Babymassage
"Mijn zoontje Floris en ik hebben bij Inge de babymassagecursus gevolgd. Wat hebben we genoten van de fijne lessen met de andere mama's en baby's! Ik heb veel geleerd van Inge. Zij legde de massagetechnieken op een rustige, vriendelijke en geduldige manier uit. Ze creeerde een fijne en ontspannen sfeer. Ook hebben we een heerlijke massage-olie en een schattige 'warmte' knuffel gekocht in haar winkeltje. Groetjes Mijke "
Mijke en Floris

Cursus Babymassage
"Samen met mijn zoontje David heb ik erg veel opgestoken van deze cursus. Iedere les leerde ik David's lijfje beter kennen en thuis kon ik met de aangeleerde technieken rustig ontdekken waar David spanning in zijn lijfje had zitten. Daardoor zat hij al snel wat beter in zijn vel, werd actiever en vrolijker, en had ik als moeder het gevoel beter te snappen wat voor hem spannend en ontspannend is. De les met drie andere moeders vond ik behalve heel leerzaam ook een super gezellig "bijpraatmoment" "
Irene en David

Cursus Babymassage
"Het was ontzettend leuk om met z'n drietjes de zaterdag te beginnen met de babymassage. Het was duidelijk dat Sepp het wel gezellig vond. Hij werd er erg ontspannen van (slaapjes gegarandeerd). Erg fijn om op deze manier met elkaar bezig te kunnen zijn. De aanpak van Inge is heel ontspannen en we voelden ons erg op ons gemak. Een aanrader!! "
Vedran, Lotte en Sepp

Cursus Babymassage
"We vonden het heel erg leuk om bij jou de babymassage te leren, heel relaxt en duidelijk. Mama en zoon hebben er allebei van genoten :-)"
Tineke en Stef

Cursus Dreumesmassage
"Enthousiast beginnen we aan de eerste les dreumes massage. Alhoewel ik er wel mijn vraagtekens bij heb met mijn drukke kereltje. Maar al snel merk ik dat de liedjes en de spelletjes aanslaan bij mijn kleine man! Door de lessen heen ontstaan er een aantal favorieten, waar hij nu (een aantal weken na de cursus) nog steeds om vraagt! Voor mij ook leuk om wat nieuwe liedjes, spelletjes en massage tips te leren. Een echte aanrader dus, voor moeder en kind!"
Lieke en David

Cursus Dreumesmassage
"Met veel plezier hebben we met drie vriendinnen en hun kindjes de cursus Dreumesmassage gevolgd. Een leuk vervolg op Babymassage, maar natuurlijk helemaal toegespitst op onze dreumesen: lekker bewegen, zingen, aanraken en masseren in de gezellige ruimte van Fijn! Thuis vraagt Joep regelmatig om de waterval, het paard, de vlinder of de vis. Die houden we er dus zeker in! We verheugen ons nu al op een volgende cursus bij Inge ;-)."
Nienke en Joep

Cursus Dreumesmassage
"We begonnen aan een ware uitdaging: mijn kleine energiebom extra ontspanning en liefde geven met een massage. De eerste 10 minuten was hij beweeglijk en bleef het de vraag of dit ging werken, maar.... daar kwam opeens het moment dat hij lekker bleef liggen. Dankzij de heerlijke muziek, lavendel geur en variatie aan oefeningetjes lukte het toch om mijn dreumesje rust te geven. Zo Fijn!"
Else en Etienne

Cursus Babymassage
"Thanks voor de foto's, superleuk om een herinnering te hebben aan de heerlijke ochtenden waar Roel steevast superrelaxed (en duimend ;-) vandaan kwam. Heel fijn om de massage- en yogatechnieken geleerd te hebben, en wat ik onverwachts en leuk vond was de extra 'baby info' die je gaf, bijvoorbeeld over krampjes en inbakeren. Bijzonder en betrokken! Nogmaals bedankt en tot een volgende keer! Veel groeten van Judith"
Judith en Roel

Zwangerschapsmassage
"Als je echt even een verwenmoment voor jezelf wilt waar je helemaal ontspannen van wordt, ga dan voor de zwangerschapsmassage bij Fijn! De sfeer is heerlijk rustig, de massage is prettig waardoor ik goed kon ontspannen. Ik heb er echt van kunnen genieten en voelde me daarna goed uitgerust en vol nieuwe energie. Bedankt!"
Yuli

Cursus Babymassage
" In een ontspannen en ook gezellige, lichte sfeer hebben we geleerd hoe we onze zoon heerlijk kunnen aanraken, contact kunnen maken. En het is dubbele pret, want het is ook ontspannend voor jezelf. Je neemt je vaak voor om te gaan masseren, maar zo'n cursus is dan net het zetje dat je kan gebruiken. "
Sarine, Astrid en Lucas

Cursus Babymassage
"Wij hebben samen genoten van de laatste cursus babymassage voor Inge’s welverdiende verlof. In deze individuele cursus was volop ruimte voor Youri’s behoeftes, hij was zoals Inge het noemde ‘de baas’ en mocht het tempo bepalen waardoor de sfeer heel ontspannen was. Jammer dat de drie lessen met Inge al voorbij zijn, het was ontzettend fijn om mee te maken! Maar gelukkig hebben wij er ook thuis echt iets aan: regelmatig pas ik tijdens het aan- en uitkleden of verschonen (delen van) de massagetechnieken toe. Leuk dat we zo vroeg begonnen zijn (Youri was pas drie weken oud), daardoor kunnen we er extra lang van genieten. Echt een aanrader voor andere ouders, zeker ook als het niet je eerste kindje is. Door te masseren kun je regelmatig even tijd nemen voor dit bijzondere, nieuwe mensje. "
Lisa en Youri.

Cursus Babymassage
"Inge, dank voor de leuke cursus babymassage, Mika en ik hebben genoten! Het is heerlijk om te merken hoe hij bij elke massage meer kan ontspannen. Na de massage slaapt hij uren, terwijl hij anders overdag halve uurtjes slaapt. Ik vond het erg leuk om alle 'handgrepen' te leren en vooral ook om te ontdekken waar Mika een grote glimlach van op zijn gezichtje krijgt, heerlijk! Fijn dat ik na deze 4 lessen ook echt voel dat ik het thuis toe kan passen. Dank dank! "
Esther en Mika

Cursus Kindermassage
"Evan en ik willen je heel graag bedanken voor de ontzettend leuke en fijne ouder-kind massage cursus die we bij jou hebben gedaan. Na de eerste keer waren we beiden zo enthousiast dat we het totaalpakket van 3 bijeenkomsten niet konden weerstaan. Zowel Evan (6 jaar) en ik hebben ons heerlijk kunnen ontspannen, de ontspannen en speelse manier waarop jij ons masseren leerde vonden we leuk, en ook de spelletjes stelden we zeer op prijs. Met regelmaat krijg ik van Evan een weerbericht op mijn rug, en van het weekend kwam hij weer met iets nieuws aanlopen dat ik zou kunnen gebruiken om zijn rug te masseren. We vonden de sfeer heerlijk, het was een uurtje van rust en fijne ontspanning samen. En bij jou voelden we ons helemaal thuis! Lieve groetjes"
Anouk en Evan

Cursus Babymassage
"Bedankt voor alle geduld en uitleg bij de babymassage van Ela! Hierdoor heeft ze kunnen leren en ervaren dat ze het heel fijn vindt om gemasseerd te worden, vooral op haar rug! Ik zal zeker de babymassage aan anderen aanraden, want het was erg Fijn :)"
Mandy en Ela

Cursus Babymassage
"Samen met een vriendin en haar dochtertje hebben mijn zoontje Joep en ik de cursus Babymassage gevolgd. Inge legde de massagetechnieken op een ontspannen, prettige en speelse manier uit. Ook thuis masseer ik Joep regelmatig. Allebei genieten we er met volle teugen van, en Joep ligt tijdens de massage vaak te kirren en spartelen van plezier. We komen vast nog keer een terug voor een Mamamassage (ook erg Fijn! weet ik uit eigen ervaring) of een cursus Dreumes-, Peuter- of Kindermassage... Bedankt Inge, het was heel Fijn!"
Nienke en Joep

Cursus Babymassage
"We hadden vandaag voor de laatste keer de cursus babymassage gevolgd. Het was echt heel "fijn" :) Ik heb de cursus samen met mijn man gevolgd en dat was super leuk want papa's hebben meestal niet zo veel tijd voor de kleintjes. Kundige en lieve Inge heeft aan ons alles goed uitgelegd. Na de les was zowel ik, mijn man en ons kindje helemaal ontspannen! :)"
Anna, Thomasz en Leon

Cursus Babymassage
"Ik heb samen met mijn kindje van 4 maanden meegedaan aan de cursus babymassage. Ik kan het echt aanbevelen! Het was leuk om te leren en vooral heel fijn om te doen tijdens de lessen. De groepsles is erg leuk omdat er dan ook interactie is tussen de kindjes. Na de les waren zowel ik als mijn kindje helemaal ontspannen! "
Meike

Zwangerschapsmassage
"Zoekend naar een fijne massage voor zwangeren (lees: een momentje voor mezelf) kwam ik bij Inge terecht. En dat bevalt mij heel erg goed! De speciale massagetafel voor zwangere buiken ligt comfortabel, de ruimte is sfeervol, lekker warm en ruikt heerlijk. Inge voelt goed je wensen aan en masseert op een zachte, maar heel effectieve manier. Hoe druk en gejaagd ik van tevoren ook ben, ik raak altijd volledig ontspannen en dommel zelfs weg! Pure ontspanning!"
Danny

Zwangerschapsmassage, Mamamassage en Cursus Babymassage
"Ik heb bij Inge zowel de zwangerschaps- als mamamassage gehad en samen met mijn partner en dochtertje een cursus babymassage gevolgd. Het is de combinatie van Inge's kunde en kennis en haar gezellige en sfeervolle praktijkruimte die het zo fijn maakt bij Fijn! Echt een aanrader!"
Afke

Zwangerschapsmassage
"Het is zo fijn om met je vermoeide zwangere lijf even (liggend op je buik!) te ontspannen...En minstens zo lekker om na de bevalling -met ongetwijfeld hele korte nachten- even een moment voor jezelf te hebben. Inge zorgt voor een prettige relaxte sfeer, is een hele gezellige gesprekspartner maar ook heerlijk rustig als je lekker aan 't wegdommelen bent! Ik bedenk me tijdens de massage telkens weer "ik moet straks echt even zeggen dat dit super fijn is" en als ik dan (met badstof afdruk in m'n gezicht) de deur uitloop, besef ik dat ik zo ernstig ontspannen ben dat ik dat alweer vergeten ben... enfin, deze dame meer ophemelen kan ik niet, 't is gewoon ZO FIJN!! Mijn allerfijnste babyshower cadeau ;) liefs,"
Deborah

Zwangerschapsmassage
"Absoluut geen spijt van het boeken van de zwangerschapsmassage! Sterker nog; ik hoop dat m'n kleintje nog een week blijft zitten waar hij/zij zit zodat ik een excuus heb om terug te gaan. Heb mezelf al vaak laten masseren maar Inge doet dit echt heeeeel FIJN!!! De speciale massagetafel waar je als zwangere op je buik op kan liggen was een waar genot! Mocht je nog twijfelen als zwangere: ECHT GAAN,...de massage die Inge geeft is iedere cent waard!"
Alaine

Cursus Babymassage
"Mijn dochtertje Iris en ik hebben de cursus babymassage gevolgd, erg leuk! De sfeer is heel ontspannen waardoor je ook zelf even tot rust komt. Doordat je allemaal met een baby'tje bent, maakt het ook helemaal niet uit als hij/zij even huilt of gevoed moet worden, wat erg fijn is. Je krijgt een handige reader mee voor thuis waar alles in staat; absoluut onmisbaar, want Iris werkte lang niet altijd mee tijdens de cursus. Thuis kon ik wat we gezien hadden dan nog eens rustig doornemen en toepassen wanneer ze er meer zin in had. En zeker niet onbelangrijk: na de massage slaapt Iris een stuk langer dan gewoonlijk!"
Willemijn en Iris

Ontspanningsmassage
"Even uit de drukte en hectiek van alledag en even een verwenmoment voor mezelf, dat was mijn doel toen ik een afspraak maakte voor een ontspanningsmassage bij Inge. Nou, ik kan zeggen, dat is zeker gelukt! Een fijne relaxte omgeving en een uitermate prettige en kundige persoon als Inge hebben er voor gezorgd dat ik echt even mijn hoofd kon laten rusten en me volledig kon ontspannen in het moment. Een echte aanrader! "
Christa

Cursus Babymassage
"Wij hebben de cursus babymassage gevolgd bij Inge en dat was echt heel fijn! Inge legt alles goed en rustig uit en geeft handige handvaten in de vorm van brochures. Ook de Fijn! babyspullen die je bij haar kunt kopen zijn superschattig. We kijken met veel plezier terug op de massage en onze dochter Sam ligt tevreden te slapen terwijl ik dit mail ;-) Inge, superbedankt en tot een volgende massage!"
Jorg, Kimm en Sam

Zwangerschapsmassage
"Vandaag ben ik weer heerlijk tot rust gekomen na een fijne zwangerschapsmassage. Ik vind het lastig om zelf tot rust te komen, maar de massages van Inge helpen daar enorm bij. Bovendien maakt zij plekken los die ik zelf met geen enkele beweging of oefening van hun plek had gekregen. Met name de spieren in mijn onderrug voelen nu een stuk beter aan. Het is heel erg fijn om weer eens even lekker op je buik te liggen, je voelt bijna niet meer dat je zwanger bent!"
Simone

Cursus Babymassage
"Een echte aanrader babymassage bij Fijn! Inge legt met heel veel rust en enthousiasme de verschillende massage bewegingen uit. Mijn vriend en ik kwamen samen met onze dochter. Ze genoot van begin tot einde. Thuis passen we de babymassage nog heel vaak toe. Wanneer ze krampjes heeft of gewoon om gezellig samen te zijn. Echt genieten! Inge bedankt! Tot op de peutermassage?!"
Floris, Nynke en Mare

Ontspanningsmassage
"Morgen weer ontspannen bij Inge! Ik kijk er altijd erg naar uit, want dat is echt even een moment voor mezelf in de drukte van de dag. In tegenstelling tot sommige andere (grotere) massagesalons, geeft Inge echte aandacht, straalt rust en warmte uit en neemt moeite voor fijne, kleine details. Mooie kleuren en een subtiele lekkere geur bij binnenkomst, zorgen er bij mij voor dat ik me dan al meer ontspannen voel dan toen ik nog op de fiets zat op weg naar haar toe. De relaxte achtergrondmuziek en de warmte in de massageruimte zorgen ervoor dat ik al lekker relaxt ga liggen, even een moment voor mezelf waarna Inge begint. Ik vind het fijn dat je zelf een geur uit mag kiezen waarmee je gemasseerd wordt en ook dat ze tijdens het masseren alleen praat als ik zelf een gesprekje aanga of een vraag stel. Na afloop moet ik altijd echt even weer 'landen' na zo diep ontspannen! Jammer dat er toch altijd weer een eind aan komt ;) In het winkeltje kijk ik altijd even naar een leuk cadeautje of een lekker product voor mezelf en zo kan ik er dan weer een tijdje tegenaan! Dank je wel Inge, voor die persoonlijke aandacht en heerlijke massages!"
Leontien

Cursus Peutermassage
"Behalve fijn ook lief om zo met elkaar bezig te zijn. De rijmpjes zijn blijven hangen en de poppen worden regelmatig getrakteerd op een massage (en Thirza natuurlijk ook)."
Linda en Thirza

Cursus Babymassage
"We hebben met zijn drietjes de cursus babymassage gedaan, zodat zowel papa als mama de technieken kunnen toepassen. Het is een leuke cursus in ontspannen sfeer, waarin je kindje centraal staat. Het is heerlijk om rustig de tijd te hebben en te nemen voor je kindje en echt contact te maken. De technieken zijn makkelijk thuis toe te passen. Ruben vindt het heerlijk! Bedankt Inge!"
Erik, Lieke en Ruben

Cursus Kindermassage
"Wat ik zo leuk vind aan Inge, is dat ieder kind bij haar gewoon mag zijn wie hij is. Er is geen 'moeten' en ze heeft een heel speelse benadering waardoor er een ongedwongen en gezellige sfeer ontstaat. Met plezier heb ik dan ook met mijn zoontje van vier jaar een individuele cursus kindermassage bij Fijn! gevolgd. De cursus zit goed in elkaar en het was iedere keer een rust- en relaxmoment voor ons beiden om naar Inge toe te gaan."
Marieke en Merleyn

Cursus Babymassage
"De cursus Babymassage is heel leerzaam voor het leren kennen van het lijfje van je kind. Er kan veel meer dan je denkt, en je ontwikkelt al snel een nieuw soort band met je kind. Inge begeleidt de oefensessies met veel geduld en rust, waardoor je de technieken snel 'in de vingers' hebt."
Frasie en Ischa

Cursus Peutermassage
"Wij (mama en Mare 2,5) hebben net een heerlijke peutermassagecursus gevolgd bij Inge. Mama heeft geleerd hoe ze Mare lekker kan laten ontspannen en Mare heeft allerlei kleine massagespelletjes ontdekt. Het weerbericht maken op mama's rug, kleine dierenvriendjes die je overal willen kriebelen, 10 kleine kaboutertjes die je buikje en je benen insmeren, de regendruppels en de waterval.... en nog veel meer. De peutermassage is een kleine schatkist vol inspiratie voor vrolijke ontspanningsmomenten samen. 'Mama, wij gaan naar de peutermassage he, want ik ben een peuter!'"
Willemyn en Mare

Cursus Babymassage
"Met mijn nieuwbakken baby heb ik bij Inge de babymassagelessen gevolgd. Wat heerlijk om eens op een andere manier met mijn zoontje in contact te komen. Op de achtergrond klinkt mooie relaxmuziek, het zonnetje schijnt naar binnen waardoor de mooie, witte ruimte nog meer oplicht! En in deze sfeer mag je dan je kleine, blote baby masseren; wat wil een moeder nog meer? Ook de baby-yoga-oefeningen die we op het eind deden zijn heel Fijn en lekker voor de baby. Doordat Inge alles heel rustig uitlegt en herhaalt is het heel makkelijk om zelf thuis de massages en oefeningen te doen, een echt Fijne aanrader dus!"
Marianne en Teun

Zwangerschapsmassage
"Toen ik voor de zwangerschapsmassage binnen kwam, was ik behoorlijk gestresst. Ik had die dag en eigenlijk al weken veel te veel willen doen, zonder tijd te nemen voor de baby in mijn buik. Desondanks viel alle spanning direct van me af tijdens de massage en waren alle to do lijstjes zo uit mijn hoofd. Toen ik thuiskwam, vond mijn man dat ik er bijzonder kwiek uitzag, hij vroeg zelfs of ik ook nog onder de zonnebank was geweest! En of het toevallig is of niet, ik sliep tot de massage slecht sinds het begin van de zwangerschap en sindsdien al twee maanden heel goed!"
Claudia

Zwangerschapsmassage
"Ik had van een vriendin een prachtige bon gekregen voor een zwangerschapsmassage bij Fijn! Met een dikke buik en echt toe aan wat ontspanning kreeg ik een heerlijke massage. Ik heb genoten van de massage en mijn buik en borsten pasten helemaal goed in de uitsparingen. Echt fijn om zo weer een uur lekker op je buik te liggen en ondertussen helemaal te kunnen relaxen. Ik kan er weer helemaal tegenaan!!! Voor alle zwangeren een echte aanrader.
Inge hartstikke bedankt!"

Nynke

Cursus Babymassage
"Wat een fijn! begin van de week om op maandagmorgen met mijn zoontje deze oase van rust binnen te stappen en samen met hem te genieten van de babymassage. Alles is tot in de puntjes verzorgd en helemaal af. Je merkt aan alles dat Inge het zelf ook echt fijn! vindt om je een fijne! cursus te bieden. Echt een aanrader."
Bregje & Abel

Zwangerschapsmassage
"Een massage bij Fijn! is echt een cadeautje! Ik heb onlangs een zwangerschapsmassage gehad, heerlijk om weer eens op je buik te kunnen liggen. Inge neemt echt de tijd voor jou en je lijf en van de rust die zij uitstraalt wordt je zelf ook rustig! Ik heb heerlijk genoten en heb alweer een volgende afspraak gemaakt, soms mag je jezelf best wel eens verwennen met een cadeautje van "Fijn"!"
Annely

Cursus Babymassage
"Wat een genot, zo'n babymassage! Inge, je hebt ons een paar vurrukkullukke avonden bezorgd. Nu, iets meer dan een week na de laatste sessie, mis ik onze woensdagvondbabymassage al heel erg. Het is zeker ook zo leuk om het samen met vriend(inn)en en hun baby's te doen. Een uniek moment om je zowel helemaal op je baby te richten als gezellig samen met vrienden te zijn. En Stijn, die zal nog lang nagenieten!"
Roshan & Stijn

Cursus Babymassage
"Oskar en ik hebben veel aan jouw lessen babymassage gehad en hebben er zeer van genoten! Bedankt nogmaals voor je rust, geduld, duidelijkheid, vrolijkheid, invoelend vermogen, gezelligheid en humor! Wie weet tot een volgende keer!"
Jana & Oskar

Arrangement: Fijn! & Gezellig én Lekker!
"Samen met een hoogzwangere vriendin hadden we vanmiddag een heerlijke verwenmiddag. We begonnen met een overheerlijke lunch in een gezellige, huiselijke sfeer. Daarna een heerlijk voetenbadje en vervolgens om de beurt een ontspannende massage. Fijn? Ja, dat was het zeker! De naam is dus zeker goed gekozen! Inge, heel erg bedankt voor alle goede zorgen en de heerlijke massage! We komen vast nog een keertje (of meer) terug!"
Barbara

Zwangerschapsmassage
"Dank je wel voor een heerlijke ontspannen zwangerschapsmassage! Ik vond het bijzonder om weer eens op mijn buik te mogen liggen, dat had ik al maanden niet meer gedaan. Na afloop voelde ik me weer helemaal ontspannen, en mijn kindje vond het ook geweldig! We hebben genoten! Dank je wel!"
Ingrid

Cursus Peutermassage
"Jelmer (2,5) is een energiek en beweeglijk mannetje. Vooral ‘s avonds vindt hij het heerlijk om te knuffelen. In drie lessen leerde Inge mij spelenderwijs hoe ik Jelmer kan masseren, zodat hij voelt dat het tijd is om lekker tot rust komen. Inge heeft duidelijk plezier in haar werk. Plezier dat ze ook op ons heeft overgebracht!"
Mascha & Jelmer

Cursus Babymassage
"Wat hebben we genoten bij de babymassage. Niet alleen voor Benjamin was het heerlijk, maar ook voor mij. Wat fijn om op deze manier contact te kunnen leggen met je kind. Inge, je brengt rust in een ruimte en bij mensen en zorgt ervoor dat wij optimaal konden genieten van een nieuw op te bouwen band. Zo heerlijk om deze ervaring mee te nemen en nog dagelijks te kunnen delen met mijn kind. Het is ook een hele mooie toevoeging om foto's te krijgen en nog te kunnen zien hoe we dit samen hebben beleefd. Dank je wel voor deze ervaring en je fijne benadering."
Joyce & Benjamin

Tienermassage
"Ik vond de massage heerlijk. Ik werd er heel rustig van en ontspannen. Daarna wilde ik er niet meer weg en voor mijn verjaardag nog een massage!"
Renske (11 jaar)

Cursus Kindermassage
"Het is daar zo leuk dat je er wel zou willen wonen!"
Juda (6 jaar)

Zwangerschapsmassage
"In week 39 van mijn (eerste) zwangerschap heb ik mijzelf een zwangerschapsmassage van "fijn" cadeau gedaan. Na een warm welkom in de mooie massage ruimte mocht ik na een korte intake plaats nemen op de massagetafel die speciaal aangepast kan worden aan de behoefte van een (hoog)zwangere vrouw, met uitsparingen voor buik en borsten. Ik was al helemaal in mijn element doordat ik eindelijk weer eens lekker op mijn buik kon liggen. Na de fijne rugscrub met lekker geurende scrubcreme, massage (hele lichaam incl. hoofd, armen en handen) was ik helemaal senang. Na een moment alleen werd ik langzaam weer teruggeroepen naar de echte wereld en ging ik helemaal ontspannen met een rozig gevoel en rode wangen richting huis. Heerlijk was het, ik kijk nu al uit naar mijn eerste "mama" massage (of toch eerst nog een zwangerschapsmassage.....)! Ps. de producten in het winkeltje zijn ook echt de moeite waard, of wel voor eigen gebruikt of als cadeautje. Dank Inge, voor de goede "fijne" zorg."
Kim

Cursus Babymassage
"De cursus babymassage is echt een aanrader! Het is heerlijk om te zien hoe mijn kleine mannetje van een fijne massage geniet. Ik heb de cursus met twee vriendinnen gevolgd en dat maakte het nog extra bijzonder."
Petra & Luuk

Zwangerschapsmassage
"De avond na de massage zijn de weeën bij Karin begonnen. De volgende ochtend zijn we bevallen van een prachtige, kerngezonde dochter. De ontspanning van je massage heeft heel goed geholpen, een groot compliment! Dank, dank, dank!!!"
Tim & Karin

Cursus Babymassage
"Ik heb genoten van de cursus. Naast het leren van de technieken vond ik het prettig om me tijdens de lessen zo gericht op mijn kindje te kunnen focussen. Het bood gelegenheid om haar lijfje te ontdekken en ook te leren wat ze fijn vindt en wat niet. Een mooi moment om mijn kindje nog beter te leren kennen."
Sarah & Linde

Cursus Babymassage
"Ik heb met mijn dochtertje Saar de cursus babymassage bij Fijn! gevolgd. Een leuke, knusse ruimte en fijne docente. De groepjes zijn klein en verschillende dagen en tijden zijn bespreekbaar. Docente Inge geeft extra (nuttige!) informatie mee op papier over o.a. inbakeren, wat de doen bij huilen van je kindje, draagmethodes, ontzwangeren, krampen, etc. De laatste les werden er foto's gemaakt die we via de mail toegezonden kregen. Het masseren was erg leuk om te doen en het is heerlijk om op deze manier contact te maken met je kindje."
Moon & Saar

Cursus Babymassage
"Ik heb met mijn zoontje van 4 maanden de babymassage cursus gevolgd. Ik houd van massage en huid-contact en ik wilde meer leren over de beste manier om zo'n klein lijfje aan te raken. Inge legt alles goed uit, in een prachtige ruimte, die ook relaxed is voor de moeders. Zij besteed veel aandacht aan alle details; van de sfeer en de producten tot de knuffels voor de babies...heerlijk! Je krijgt na afloop elke week veel schriftelijke informatie mee, heel compleet en nuttig. Wij hebben heel erg genoten en gaan zeker nog iets anders proberen bij Fijn!"
Arianna & Lorenzo

Zwangerschapsmassage
"Een moment van volledige ontspanning in de laatste weken voor de bevalling van ons eerste kindje!!! Wat is het geweldig om weer even op de "buik" te kunnen liggen en niet, zoals meestal het geval, van zij naar zij te moeten manouvreren. Ideaal die uitsparingen voor buik en borsten! Een fantastische manier om zo, als zwangere, een héérlijke massage te krijgen!!! Inge, je hebt MAGISCHE handen!!!"
Marloes K.

Gelaatsmassage
"Fijn! Een naam met verwachtingen en die werden zeker waar gemaakt. Inge straalt rust uit waardoor je meteen al in de juiste sfeer denkt te zijn, maar eenmaal boven gekomen blijkt dat het NOG beter kan. Want boven waan je je in een heel ander wereldje voor even. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar de sfeer is precies goed, de muziek, de geur en de spullen die ze gebruikt zijn gewoon heerlijk. Aan sommige Boútriba spullen ben je helaas meteen verslaafd, maar gelukkig is het goed betaalbaar. Na een gelaatsmassage voelde mijn gezicht nog heel lang babyzacht en was ik zelfs echt even bijgetankt. Bij Fijn! is het echt even tijd voor jezelf nemen. En zeg nou zelf..... dat is eigenlijk meer dan Fijn!!!!"
Ingeborg

Cursus Kindermassage
"Jip en ik vonden de kindermassagelessen heel erg leuk en fijn. Heel leuk om zo met je kind bezig te zijn, helemaal met zo'n grote stoere jongen die al een beetje zijn eigen gang gaat. Wij hebben er beiden van genoten. Jip heeft er op school nog over verteld (tegen zijn juf). We verheugen ons al weer op de volgende keer!"
Barbara & Jip

Cursus Kindermassage
"Ik vind de kindermassage een hele fijne massage. Moet je echt doen. Het gezicht is het lekkerst. Het is heel gezellig, je krijgt ook wat drinken. Ze gebruikt er ook leuke spullen bij."
Jip (9 jaar)

Hotstonemassage
"Al heel lang wilde ik een keer een Hotstonemassage proberen, maar ik durfde het nooit. Bij Inge durfde ik het wel aan en het was geweldig! Ik ben een enorme koukleum, maar met overal (ja, zelfs tussen mijn kleine tenen!) warme stenen kreeg ik het heerlijk warm! Met warme handen, warme voeten, een warm lijf en een rode blos op mijn wangen ging ik weer naar huis, heerlijk!!"
Marloes H.

Cursus Babymassage
"Mara en ik hebben veel plezier gehad bij de babymassage. Mara vond vooral de baby-yogaoefeningen erg fijn. Ik vond het genieten om vier ochtenden heel rustig en gericht met Mara bezig te zijn. En om met de andere mamma's te kletsen over hoe het is om moeder te zijn en andere zwangerschapsperikelen. In een fijne en mooie ruimte, met thee en heerlijke massageblocks wordt er bij fijn goed voor je gezorgd."
Joosje & Mara

Hotstonemassage
"Op een koude dag in juni, heb ik een hotstone massage door Inge laten doen. Na de fijne behandeling in haar sfeervol ingerichte praktijk voelde ik me fit, warm en energiek. De warmte van de stenen en het effect van de massage werkten nog lang na. Ook voor mijn spieren voelde het nog beter dan een warm bad. Ik ben al een keer terug geweest voor een rugmassage. Ook dat is me heel goed bevallen. Aan te raden dus! Uit de Boútriba-serie gebruik ik de witte lijn. Die verzorgt de droge huid erg goed."
Hetty

Cursus Babymassage
"Ebbe was de eerste babymassageles een beetje onwennig. Maar vanaf les twee vond hij het heerlijk. Ik masseer hem nog regelmatig. Soms gewoon omdat het fijn is. En soms op momenten als hij niet helemaal in zijn hum is, na een massage is hij dan weer goed te pas. Ik vind het ook zo leuk dat hij tijdens een massage de volle aandacht van mij krijgt, zelfs elk teentje krijgt aandacht. En ik zie dan weer wat voor een mooie teentjes hij toch heeft."
Aggie & Ebbe

Zwangerschapsmassage
"Heerlijke massage bij Fijn! gehad. Ik ben 6 maanden zwanger en de massagetafel werd precies aangepast aan de maat van mijn buik en dat lag prima. Ik was ook heel blij dat de massage een vol uur duurde. Ik kon er helemaal in op gaan. Als ik zo met verlof ben wil ik weer een keer!"
Ariana

Ontspanningsmassage
"Aangename muziek, een fantastische massagebank voor rondborstige vrouwen, heerlijke geuren en een warme omgeving qua kleur en temperatuur. En dan heb ik alleen de couleur locale beschreven. De massagebehandeling van Inge is fijngevoelig en doelgericht, helder gestructureerd en op mijn persoonlijke rug afgestemd. Voor vele herhalingen vatbaar!"
Karin

Cursus Babymassage
"In oktober heb ik samen met mijn zoontje Jona een cursus babymassage gedaan bij Inge. De ruimte waarin het gegeven wordt is een fijne rustige ruimte. Per les hebben we een deel van het lichaam gedaan. Het is heel leuk en vertederend om zo'n bloot lijfje te masseren. Jona was zo ontspannen dat hij spontaan ging plassen. Ik pas het nog regelmatig toe maar je moet er wel echt even de tijd voor nemen."
Jona & Gerda

Ontspanningsmassage
"Wat een heerlijke massage heb ik gehad! In de sfeervolle en comfortabele ruimte voelde ik me direct op mijn gemak wat heel prettig was. De ontspanningsmassage -van top tot teen- was ontzettend fijn en ik voelde me na afloop als herboren. Daarnaast heb ik ook een aantal producten van Boútriba gekocht die erg goed bevallen. Beslist de moeite waard én voor herhaling vatbaar."
Beike

Gelaatsmassage
"De gezichtsmassage van Inge is heerlijk ontspannend voor je voorhoofd, gezicht en hals. Ze gebruikt hele bijzondere en prettige massagetechnieken voor rond de ogen, neus en mond, Heerlijk!! Een half uurtje is eigenlijk veels te kort!!"
Ingrid

Cursus Kindermassage
"Ze geeft hele goeie kindermassageles. Het is heel lekker. Ik vind het lekker, je moet door blijven gaan. De dekentjes en de bloem zijn ook mooi"
Catoo (7 jaar)

Ontspanningsmassage
"Het was een heerlijke massage. In een mooie kamer, met mooie muziek en ontzettend lekkere olie van Boútriba. Ik raakte heerlijk ontspannen, maar gelukkig viel ik net niet in slaap, dat zou zonde geweest zijn."
Marjolein

Ontspanningsmassage
"Ik heb inmiddels twee massages gehad bij Fijn!, een ontspannings- en een gelaatsmassage. Beide massages zijn me heel erg goed bevallen. Je komt helemaal tot rust in de sfeervol ingerichte ruimte en de relaxte muziek. Ik voelde me erg op mijn gemak en kon lekker wegdromen. Daarnaast ben ik dankzij Inge fan van Boútribaspullen geworden, geweldig! ik zou er alles wel van willen hebben."
Martine

Ontspanningsmassage
"Wat heb ik genoten van mijn ontspanningsmassage bij Fijn! Na een drukke werkweek ben ik weer helemaal tot rust gekomen. Bij Inge voel je je meteen op je gemak. Ze zorgt voor een prettige sfeer en al bij de eerste stap die je binnen zet, voel je rust over je heen komen. Dit was voor mij zeker niet de laatste keer. Heerlijk om een uurtje alleen maar je lichaam te zijn en nergens aan te hoeven denken. Voor een denker als ik komt dat niet vaak voor. Ik heb snel last van een vastzittende rug en/of schouderbladen en na Inge's massage voelde alles een stuk losser. Een aanrader als je jezelf even wil verwennen!"
Kirsten