Expedition Family Happiness

In 2010 ben ik begonnen met Massagepraktijk Fijn! in Nijmegen. In het begin was het natuurlijk erg spannend, maar al snel kwamen er heel veel fijne klanten naar Fijn! Ik heb in de afgelopen 7 jaar al vele vrouwen mogen volgen tijdens 1 of meerdere zwangerschappen. Baby's mogen zien groeien tijdens de vele cursussen babymassage. Leuke lessen Kinderyoga gegeven. Mensen geholpen met onstpannnende massages tijdens moeilijke periodes. Of gewoon omdat het best wel broodnodig is om af en toe even fijn te ontspannen!
En dat was geweldig! Ik heb met veel van mijn fijne lieve klanten een band opgebouwd en heb er altijd van genoten om met zoveel lieve vrouwen te mogen werken!

Nu knaagt het al een tijdje, Alex en ik willen kijken of we ons leven ook anders in kunnen vullen. Wij zijn al maanden, nee zelfs jaren, bezig met de voorbereiding van onze Droom: Een andere lifestyle uitproberen! Niet meer van 9 tot 5 achter de computer. De hele dag binnen zitten of in mijn geval staan ;-). Af en toe vakantie….en de rest van de tijd werken.

We willen op zoek naar een leven waarin werk/plezier meer in balans is. Of zoals dat wel eens zo mooi gezegd wordt; Een leven waarvan je geen vakantie nodig hebt! Omdat je elke dag een beetje werkt en een beetje “vakantie viert” Een leven waarin we veel buiten kunnen zijn, in de natuur. Meer samen met onze tweeling. Meer leven in het moment. Kijken wat voor avonturen er op ons pad komen! De kinderen wat van de wereld laten zien...Mooie herinneringen maken...dat soort dingen ;-)


Hoe gaan we dat dan aanpakken? We willen gaan leven/reizen in een Camperbus beginnend in Spanje/Portugal. Wie weet waar we allemaal nog meer terecht komen! We hopen eind van het jaar te kunnen vertrekken (er moet nog veel gebeuren, zoets voorbereiden is niet iets wat je elke dag doet en het moet natuurlijk wel goed gebeuren!) en dan gaan we dat nieuwe leven een (nog onbepaalde) tijd uitproberen...eens kijken hoe het bevalt...ons droom leven ;-)

We worden dus Digital Nomads zoals dat dan heet ;-) We gaan locatie onafhankelijk werken! We verhuren de Finca, wellicht ons campertje Ted (dat probeerden we dit jaar voor het eerst en ging erg goed) en ik ga online Cursussen Baby/Dreumes/Peuter en Kindermassage geven. Daar wordt op dit moment hard aan gewerkt!Daarnaast hebben we nog veel meer mooie plannen en zijn we er zeker van dat wanneer we eenmaal onze vaste banen in Nederland niet meer hebben en we onderweg zijn, we nog veel meer inspiratie zullen krijgen!

We gaan natuurlijk ook proberen onze uitgaven laag te houden….”wild camperen”, op huizen/dieren passen en vrijwilligers werk doen (bijv op een boerderij in ruil voor slaapplek en eten)…het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

En.....omdat we gaan uitproberen hoe deze nieuwe levensstijl 'in het echt' werkt en we willen gaan uitvinden of het iets is waar we gelukkig van worden, hebben we ons avontuur een naam gegeven:

Expedition Family Happiness

Lees alles over onze plannen op www.expeditionfamilyhappiness.com en reis mee!

Of volg ons op: facebook fijn You Tube Expedition family Happiness Instgram Expedition Family Happiness Finca Fijn