Expedition Family Happiness

Onze droom…

In 2010 ben ik (Inge) begonnen met Massagepraktijk Fijn! in Nijmegen.
In het begin was het natuurlijk erg spannend, maar al snel kwamen er heel veel fijne klanten naar Fijn! Ik heb ruim 7 jaar vele vrouwen mogen volgen tijdens één of meerdere zwangerschappen. Baby’s mogen zien groeien tijdens de vele cursussen babymassage. Leuke lessen Kinderyoga gegeven. Mensen geholpen met onstpannnende massages tijdens moeilijke periodes, of gewoon omdat het best wel broodnodig is om af en toe even fijn te ontspannen!

En dat was geweldig! Ik heb met veel van mijn fijne klanten een band opgebouwd en heb er altijd van genoten om met zoveel lieve vrouwen te mogen werken!

Toch knaagde het al een tijdje…

Alex en ik wilden kijken of we ons leven ook anders in konden vullen. Wij zijn maanden, nee zelfs jaren, bezig geweest met de voorbereiding van onze Droom: Een andere lifestyle uitproberen! Niet meer van 9 tot 5 binnen zitten of in mijn geval staan ;-), veel achter de computer. Af en toe op vakantie….en de rest van de tijd aan ’t werk.

We wilden op zoek naar een leven waarin werk en plezier meer in balans is. Of zoals dat wel eens zo mooi gezegd wordt;

Een leven waarvan je geen vakantie nodig hebt! Omdat je elke dag een beetje werkt en een beetje “vakantie viert”.

Een leven waarin we veel buiten kunnen zijn, in de natuur. Meer samen met onze tweeling. Meer leven in het moment en echte aandacht voor elkaar hebben. Kijken wat voor een avonturen er op ons pad komen! De kinderen wat van de wereld laten zien…Mooie herinneringen maken…dat soort dingen 😉

We willen Meer Samen Zijn als gezin en Minder in de Waan van de dag leven.

We willen op zoek naar een leven waarin werk/plezier meer in balans is. Of zoals dat wel eens zo mooi gezegd wordt; Een leven waarvan je geen vakantie nodig hebt! Omdat je elke dag een beetje werkt en een beetje “vakantie viert”
Een leven waarin we veel buiten kunnen zijn, in de natuur. Meer samen met onze tweeling. Meer leven in het moment.
Kijken wat voor avonturen er op ons pad komen! De kinderen wat van de wereld laten zien...Mooie herinneringen maken...dat soort dingen ;-)
En.....omdat we gaan uitproberen wat de ingredienten van Family Happiness zijn en dat graag willen delen zodat we anderen kunnen inspireren hebben we ons avontuur een naam gegeven:

Expedition Family Happiness

Lees alles over onze expedition op www.expeditionfamilyhappiness.com en reis mee!

Of volg ons op: facebook fijn You Tube Expedition family Happiness Instgram Expedition Family Happiness Finca Fijn