Online Cursus Kindermassage Nijmegen

Ik heb deze cursus de afgelopen 7 jaar in mijn praktijk met veel plezier gegeven. Nu ben ik bezig om er een leuke en leerzame online cursus van te maken! Meer info volgt!

Echte aandacht en tijd voor elkaar maakt gelukkig en massage is daarbij een heel fijn hulpmiddel!

Daarom biedt Fijn! een cursus Kindermassage aan; in de cursus leer je als ouder hoe je je kind een ontspannende massage kunt geven!

De voordelen van Kindermassage
Kinderen die regelmatig gemasseerd worden kunnen beter leren, groeien en slapen. Ook kunnen ze zich beter concentreren, beter samenwerken, beter spelen en communiceren en worden ze minder snel agressief. Gezonde aanraking is heel belangrijk voor kinderen en massage is een van de meest positieve vormen van aanraken die er is! Door op jonge leeftijd te beginnen met masseren, vergroot je het zelfbewustzijn je kind, het leert zijn/haar lichaam beter kennen en waarderen. Dit geeft zelfvertrouwen en daardoor voelt hij/zij zich bij zichzelf en bij anderen meer op 't gemak en beter gehecht. Je kind is meer in balans en zal makkelijker met spanning kunnen omgaan. Door de aanmaak van oxytocine (knuffelhormoon) tijdens de massage voelt je kind zich na afloop heerlijk ontspannen en fijn! Voor het slapengaan een massage is een leuke nieuwe traditie in jullie avondritueel, waardoor je kind ook nog eens beter kan slapen!

Praktische informatie
De kindermassage die je tijdens de cursus leert is speciaal ontwikkeld om kinderen te helpen ontspannen voor het slapen gaan. De massage zorgt ervoor dat je kind kan ontspannen, emoties kan loslaten en dat zijn/haar energie in balans wordt gebracht.

Fijn! biedt deze cursus cursus binnenkort online aan! Ik laat het je hier weten als de cursus af is en je aan de slag kunt om te leren hoe je je kind een fijne massage kunt geven!