Online Cursus Dreumesmassage Nijmegen

Ik heb deze cursus de afgelopen 7 jaar in mijn praktijk met veel plezier gegeven. Nu ben ik bezig om er een leuke en leerzame online cursus van te maken! Meer info volgt!

Een dreumes is volop bezig met ontdekken en bewegen en blijft tijdens een massage niet, zoals een baby, rustig liggen! Vanaf 2,5 jaar komt er wat meer rust in het lijfje en wordt het geven van een langere massage weer wat makkelijker. Maar tot die tijd vindt een dreumes het natuurlijk wél heel fijn om te worden geknuffeld en aangeraakt! Daarom heeft Fijn! de speelse cursus Dreumesmassage ontwikkeld.

De voordelen van Dreumesmassage
Het aanraken, knuffelen en vasthouden van je dreumes is heel belangrijk! Dreumesen ontwikkelen een beter lichaamsgevoel als ze regelmatig liefdevol aangeraakt worden. De cursus bevordert de band tussen jou en je dreumes, omdat er tijdens het aanraken oxytocine wordt geproduceerd. Dit 'knuffelhormoon' verhoogt gevoelens van geborgenheid en verbondenheid en laat de hoeveelheid stresshormonen in het lichaam (zoals adrenaline en cortisol) dalen.
Een cursus Dreumesmassage is daarnaast vooral heel erg leuk en gezellig om de doen!

De Cursus
Een cursus Dreumesmassage is iets voor jou als je het leuk en belangrijk vindt om je dreumes op een speelse manier aan massage en huid-op-huid contact te laten wennen. Je versterkt de relatie met je dreumes en je doet ideeetjes op om samen te spelen en te bewegen!

De cursus is een leuk vervolg op de cursus Babymassage en kan ‘n voorbereiding zijn op de cursus Peutermassage, maar ook op zichzelf is hij erg waardevol! De cursus bestaat uit liedjes, spelletjes en yogaoefeningen die bewegen, knuffelen en aanraken stimuleren. Daarnaast gaan we natuurlijk ook smeren, kriebelen en masseren! Elke les heeft een vaste structuur zodat je dreumes zich geborgen en veilig voelt.