Contact

Massagepraktijk Fijn!

Inge Hillenaar
Ruisdaelstraat 8
6521 LD Nijmegen
06 24903472

info@fijnontspanning.nl
www.fijnontspanning.nl

Let op: Het kan zijn dat het antwoord van Fijn! in je Spammbox terecht komt, voorbij Hotmail adressen gaat het soms mis!

Volg Fijn! facebook fijn en Finca Fijn! facebook fijn You Tube Finca Fijn You Tube Finca Fijn Pinterest Finca Fijn www.fincafijn.com

Afspraak maken?
Fijn! is 'n eenmanspraktijk en daardoor vaak lastig telefonisch te bereiken. Om dat op te lossen heeft Fijn! een Inschrijfformulier voor je gemaakt, daarmee maak je makkelijk en snel een afspraak! Fijn! gebruikt je gegevens alleen voor haar eigen administratie, ze worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt.

Openingstijden Fijn!
Zie het Inschrijfformulier voor actuele openingstijden.

Hoe fijn is Fijn!?
Dat lees je bij Zo fijn is Fijn!

KvK Nr: 09206968
IBAN: NL85 ASNB 0707 6788 46 t.a.v. Inge Hillenaar

Fijn om te weten:

 • Fijn! is er voor (zwangere) vrouwen, kinderen en baby's.

 • Wil je een afspraak maken voor een massage of een arrangement? Heb je een kadobon gekregen? Wil je je aanmelden voor een van de cursussen of je kind opgeven voor een kinderyoga les?
  Fijn! is 'n eenmanspraktijk en daardoor vaak lastig telefonisch te bereiken. Om dat op te lossen heeft Fijn! een Inschrijfformulier voor je gemaakt, daarmee maak je makkelijk en snel een afspraak! Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt.

 • Wil je weten wanneer er massage cursussen en lessen kinderyoga gegeven worden? Kijk bij Data.

 • Fijn! heeft geen pinautomaat. Een massage kun je contant in de praktijk betalen of je maakt het geld achteraf via de bank over.

 • Wil je een aantal keer per jaar Fijn! Nieuws ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief via: info@fijnontspanning.nl.

 • Over 't parkeren bij Fijn!: Van 9.00u tot 18.00u (en op donderavond tot 21.00u) moet je in de Ruisdaelstraat en omliggende straten betalen voor het parkeren. Er zijn voldoende parkeerplekken in de straat, maar in de avond is er soms geen plek voor de deur. Dan is de Mondriaanstraat, ook heel dicht bij, een goede optie! Dat is de eerste rechts op de van Nispenstraat. Betalen kan met je chipknip of pin. Er wordt regelmatig gecontroleerd!

 • Je mag tijdens de massage je ondergoed aanhouden. Alleen je BH-bandje wordt aan het begin van de massage los gemaakt.

 • Fijn als je schoon en fris bent!

 • Fijn als je mobieltje even uit gaat!

 • Je massage duurt 30 of 60 minuten. Daar komen nog ongeveer 15 minuten bij:
  - 5 minuten voor je massage; zo kun je rustig uitkleden, een olie kiezen die je lekker vindt.
  - 10 minuten na je massage; zo heb je de tijd om even bij te komen, wat water te drinken en je aan te kleden voor je weer verder gaat met je dag!

 • Voorafgaand aan je 1e massage bij Fijn! vindt er een korte intake plaats, waarin we het verloop van de massage, je eventuele klachten en wensen even doornemen. De 1e behandeling duurt daarom dus iets langer. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden en je hoeft niet eerder te komen dan de afgesproken tijd.

 • De massages van Fijn! hebben als hoofddoel ontspanning. Heb je specifieke klachten aan bepaalde spieren, dan is een medische of een sportmassage wellicht beter voor je.